Forside
Fredlyvegen 69 7353 Børsa
Åpningstid 07.00- 1700: Epost: styrer@barnehage.fredly.fhs.no

Velkommen til Fredly Barnehage.

Vår visjon: Glade barn og voksne med leik og natur i fokus

Fredly Barnehage er en privat barnehage som ligger i Børsa i Skaun kommune, Den eies og drives av stiftelsen Fredly Folkehøgskole.  Vi har felles søknadsskjema med de kommunale barnehagene og følger kommunens  opptakskriterier og satser for foreldrebetaling.

Om Fredly Barnehage

Fredly barnehage har 2 avdelinger: -en avdeling for barn under 3 år (Knerten): 12 plasser -en avdeling for barn over 3 år (Tirilltoppen): 24 plasser
Barna på Tirilltoppen er delt i 2 grupper.Gruppene har 2 turdager pr uke.

Beliggenhet: Barnehagen ligger ca 2 km fra Børsa sentrum, i Elistranda boligfelt. Det er gangavstand til bondegårder, skogen, stranda. Barnehagen har ei stor og flott natur-tomt.

Barnehagens særpreg
Natur-opplevelser og kunnskap om naturen legges det stor vekt på i barnehagen vår.
Tilknytning til folkehøgskolen gir oss mange muligheter. Vi kan bl.a bruke skolens gymsal og minibusser.
Vår barnehage har det som er kalt «utvidet kristen formålsparagraf».

Det har vore mange kalde dagar og litt mykje innetid i det siste.

I Skaun kommune er det registrert 3333 husstandar, og tirsdag 2. februar inviterer Skaun kommune  alle til å bli med på å ”lyse opp” kommunen vår.

På Fredly barnehagen har vi lyst opp kommunen med ispynt frå begge avdelingane utafor porten vår. Gå gjerne ein tur forbi for å sjå.

Torsdag 17.desember hadde vi nissefest på Fredly barnehage.

Bildet er frå då nissen kom i skogen med godteposer til oss.

I dag 9.november har avdeling Tirilltoppen hatt kunstutstilling til inntekt for Forut.

Takk for støtten til aksjonen frå alle som har bidratt på vipps!