Meny
Forside
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Om Fredly Barnehage

Om Fredly Barnehage

Fredly barnehage har 2 avdelinger: -en avdeling for barn under 3 år (Knerten): 12 plasser -en avdeling for barn over 3 år (Tirilltoppen): 24 plasser 
Barna på Tirilltoppen er delt i 2 grupper.Gruppene har 2 turdager pr uke. 

Beliggenhet: Barnehagen ligger ca 2 km fra Børsa sentrum, i Elistranda boligfelt. Det er gangavstand til bondegårder, skogen, stranda. Barnehagen har ei stor og flott natur-tomt. 

Barnehagens særpreg
Natur-opplevelser og kunnskap om naturen legges det stor vekt på i barnehagen vår.
Tilknytning til folkehøgskolen gir oss mange muligheter. Vi kan bl.a bruke skolens gymsal og minibusser.
Vår barnehage har det som er kalt «utvidet kristen formålsparagraf». 


Barnehagens uteområde er ei stor naturtomt med mange ulike trær, busker og planter. Her er mye å oppleve og oppdage gjennom de ulike årstidene! På turdagene får barna bli kjent med andre områder. Vi har base med hytte og bålplass i skogen ved barnehagen. Her er det også balansetau, slengtau og zip-line.Vi ønsker at barna gjennom gode naturopplevelser skal bli glade i natur- og friluftsliv. Ved å leke mye ute i naturen får de også rike muligheter til fysisk aktivitet.  

Verdier. Undring.Tro.
Vi ønsker at barnehagens hverdag skal være preget av de kristne grunnverdiene. Vi ønsker å skape rom for undring, ettertanke og gode samtaler. Barna vil i barnehagen få kunnskap om og kjennskap til den kristne tro.