Forside
Fredlyvegen 69 7353 Børsa
Åpningstid 07.00- 1700: Epost: styrer@barnehage.fredly.fhs.no

Velkommen til Fredly Barnehage.

Vår visjon: Glade barn og voksne med leik og natur i fokus

Fredly Barnehage er en privat barnehage som ligger i Børsa i Skaun kommune, Den eies og drives av stiftelsen Fredly Folkehøgskole.  Vi har felles søknadsskjema med de kommunale barnehagene og følger kommunens  opptakskriterier og satser for foreldrebetaling.

Om Fredly Barnehage

Fredly barnehage har 2 avdelinger: -en avdeling for barn under 3 år (Knerten): 12 plasser -en avdeling for barn over 3 år (Tirilltoppen): 24 plasser
Barna på Tirilltoppen er delt i 2 grupper.Gruppene har 2 turdager pr uke.

Beliggenhet: Barnehagen ligger ca 2 km fra Børsa sentrum, i Elistranda boligfelt. Det er gangavstand til bondegårder, skogen, stranda. Barnehagen har ei stor og flott natur-tomt.

Barnehagens særpreg
Natur-opplevelser og kunnskap om naturen legges det stor vekt på i barnehagen vår.
Tilknytning til folkehøgskolen gir oss mange muligheter. Vi kan bl.a bruke skolens gymsal og minibusser.
Vår barnehage har det som er kalt «utvidet kristen formålsparagraf».

Elggruppa var på tur i dag.
Dei vevde to vever med naturmateriale. Den eine var ein ferdigmontert vev, den andre var dei med å laga.

Ungar og vaksne på barnehagen feira gapahuken med frukt og sjokoladekake saman med snekkarane Knut og Einar.

Vi er godt i gang med et nytt barnehageår! Det er alltid spennende!
8 barn har flyttet opp fra Knerten (avd u. 3 år) til Tirilltoppen (Avd o. 3 år), og 8 nye barn har begynt på Knerten.
I august har fokuset vært at barna skal bli kjent og trygg! Det tar alltid litt tid.
Smitteverntiltak pga Koronaviruset gjelder fortsatt: ingen syke barn og voksne skal møte i barnehagen, vi legger vekt på god håndhygiene  og hver avdeling regnes som 1 kohort.
Heldigvis har det ikke vært noen smitteoppblomstring i vår kommune!
Barna på Tirilltoppen har nå begynt med turdager, og vi gleder oss over vår nye gapahuk som er bygd opp i skogen like utenfor gjerdet. Den blir god å ha når  været blir enda mer høstlig. Det blir et fint turmål også for Knerten-barna .