Forside
Fredlyvegen 69 7353 Børsa
Telefon: 926 44 201 Faks: Fredlyvegen 69 Send oss e-post
Åpningstid 07.00- 1700: Epost: styrer@barnehage.fredly.fhs.no

Velkommen til Fredly Barnehage.

Vår visjon: Glade barn og voksne med leik og natur i fokus

Fredly Barnehage er en privat barnehage som ligger i Børsa i Skaun kommune, Den eies og drives av stiftelsen Fredly Folkehøgskole.  Vi har felles søknadsskjema med de kommunale barnehagene og følger kommunens  opptakskriterier og satser for foreldrebetaling.

Om Fredly Barnehage

Fredly barnehage har 2 avdelinger: -en avdeling for barn under 3 år (Knerten): 12 plasser -en avdeling for barn over 3 år (Tirilltoppen): 24 plasser
Barna på Tirilltoppen er delt i 2 grupper.Gruppene har 2 turdager pr uke.

Beliggenhet: Barnehagen ligger ca 2 km fra Børsa sentrum, i Elistranda boligfelt. Det er gangavstand til bondegårder, skogen, stranda. Barnehagen har ei stor og flott natur-tomt.

Barnehagens særpreg
Natur-opplevelser og kunnskap om naturen legges det stor vekt på i barnehagen vår.
Tilknytning til folkehøgskolen gir oss mange muligheter. Vi kan bl.a bruke skolens gymsal og minibusser.
Vår barnehage har det som er kalt «utvidet kristen formålsparagraf».

Søknadsfristen for å søke barnehageplass for barnehageåret 2022/2023 er 1. mars.

Så er vi kommet godt i gang med 2022 og håper alle har hatt en fin start på året. Alle sammen deler vi en usikkerhet rundt korona, men vi har også blitt gode på at ting kan endre seg fort og finner andre alternativer.

Det at været også er meget variabelt gjør barnehagedagene våre mer innholdsrike. Den ene dagen aker vi, den andre dagen hopper vi i søledammer :) Takk til alle dere rundt barna som tørker klær og bringer fram og tilbake hver eneste dag. Dere bidrar til gode dager for barna deres.

Naturen byr på endeløse muligheter til å skape kunst sammen med barn. LandArt  er en kunstform der en bruker det en finner i naturen og setter det sammen til vakre former og installasjoner

Barna er for tiden veldig opptatt av småkryp, og i dag fant de to store biller. Hva finner vi i morgen, mon tro?