Forside
Fredlyveien 69 7353 Børsa
Åpningstid 07.00- 1700: Epost: styrer@barnehage.fredly.fhs.no

Velkommen til Fredly Barnehage.

Vår visjon: Glade barn og voksne med leik og natur i fokus

Fredly Barnehage er en privat barnehage som ligger i Børsa i Skaun kommune, Den eies og drives av stiftelsen Fredly Folkehøgskole.  Vi har felles søknadsskjema med de kommunale barnehagene og følger kommunens  opptakskriterier og satser for foreldrebetaling.

Om Fredly Barnehage

Fredly barnehage har 2 avdelinger: -en avdeling for barn under 3 år (Knerten): 12 plasser -en avdeling for barn over 3 år (Tirilltoppen): 24 plasser Barna på Tirilltoppen er delt i 2 grupper.

Gruppene har 2 turdager pr uke. Vi har base med hytte og bålplass i skogen ved barnehagen. Her er det også balansetau, slengtau og zip-line.

Beliggenhet: Barnehagen ligger ca 2 km fra Børsa sentrum, i Elistranda boligfelt. Det er gangavstand til bondegårder, skogen, stranda. Barnehagen har ei stor og flott natur-tomt.

Barnehagens særpreg: Natur-opplevelser og kunnskap om naturen legges det stor vekt på i barnehagen vår. Barnehagens uteområde er ei stor naturtomt med mange ulike trær, busker og planter. Her er mye å oppleve og oppdage gjennom de ulike årstidene! På turdagene får barna bli kjent med andre områder. Vi ønsker at barna gjennom gode naturopplevelser skal bli glade i natur- og friluftsliv. Ved å leke mye ute i naturen får de også rike muligheter til fysisk aktivitet.

Tilknytning til folkehøgskolen gir oss mange muligheter. Vi kan bl.a bruke skolens gymsal og minibusser. Verdier. Undring. Tro.

Vår barnehage har det som er kalt «utvidet kristen formålsparagraf». Vi ønsker at barnehagens hverdag skal være preget av de kristne grunnverdiene. Vi ønsker å skape rom for undring, ettertanke og gode samtaler. Barna vil i barnehagen få kunnskap om og kjennskap til den kristne tro.

Dette blir vår nye Webside som erstatter den gamle siden (www.barnehage.fredly.fhs.no)

Siden vil være komplett i løpet av våren.

Informasjon om Skaun kommune sin side for søknad om barnehageplass finner du på: