Meny
Velg avdeling Kleivå
Postadresse c/o Stavanger kommune Postboks 355, Forus 4067 Stavanger Telefon: 51508992/47540896 Send oss e-post
Bjergsted barnehage Rosenberggata 51 4007 Stavanger Telefon: 51913652 Send oss e-post
Hertervigtunet barnehage Seehusens gate 4 4024 Stavanger Telefon: 51913948 Send oss e-post
Kampen barnehage Bekkelundsgata 3 4024 Stavanger Telefon: 51913948 Send oss e-post
Solvang barnehage Møllegata 66 4008 Stavanger Telefon: 51913172 Send oss e-post
Veden åpen barnehage Tarjei Vesaas vei 13 4026 Stavanger Telefon: 45659628 Send oss e-post
Virksomhetsleder: Karin Egebakken
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Da nærmer sommerferien seg og noen starter på ferien snart, vi vil derfor ønske alle sammen god sommer. Dette barnehageåret er slutt etter sommeren og vi vil bare få si at vi virkelig har kost oss sammen med barnas deres dette barnehageåret. Vi er så heldige som får være med å se barna vokse og utvikle seg til de nydelige små menneskene de er. Hvert barnehageår er det alltid trist når de største barna skal flytte opp på stor avdeling. Men heldigvis er de bare en etasje opp og vi kan snike oss opp å stjele en klem inniblant.

Litt info om personellet på Kleivå:

I en periode fremover er Bodil, Mariann og Lilly sykemeldte. Så Ann Elin kommer til å få det daglige ansvaret på Kleivå frem til Bodil eller jeg er tilbake. Jeg, Lilly, kommer fremdeles til å ha det overordnende pedleder ansvaret, da jeg ofte er innom barnehagen og kan kontaktes av de ansatte. Jeg kommer også til å ha foreldresamtaler iløpet av april, følg med på ytterdøren og skriv dere opp på tidspunktet som passer.

Er det noe dere lurer på så kan dere snakke me Ann Elin eller meg, Lilly, når dere ser oss. Eller kontakte meg på mail aase.lill.bertelsen@stavanger.kommune.no 

Timea kommer til å gå opp i en 100% stilling iløpet av april. Vi kommer til å fortsette å ha vikarene Sindre og Ida iallefall ut april foreløpig.

 


TIRSDAG 19.MARS
Kl.08.00-09.00
Sted: avdelingene
Vi serverer brød med forskjellig utvalg av pålegg, melk, vann og saft.
Hver avdeling synger noen sanger.
Vi håper flest mulig kan komme og ser frem til en hyggelig stund sammen med dere. 

 

TUESDAY 19.MARCH
KL.08.00-09.00
In each department
We will serve bread with different selection og toppings, milk, water and juice.
Every department will sing some songs.
We hope as many as possible can come and we look forward to a nice time together with you.


Vi har mistanke om hånd, fot og munnsyke på avdelingen. Dere kan lese mer om det i linken nedenfor. Men så lenge barna har god allmenntilstand kan de komme i barnehagen. Men det er viktig at vi har god håndhygiene, så vi ber alle om å vaske hender (både barn og voksne) når dere kommer om morgenen og når dere går om ettermiddagen.

https://www.fhi.no/sm/smittevernveilederen/sykdommer-a-a/coxsackievirusinfeksjon/?term=


Da har vi startet ett nytt år og vi gleder oss til det nye året sammen med små og store på Kleivå.

For øyeblikket er det litt forandringer i personalet på Kleivå. Mariann er foreløpig sykemeldt og fra neste uke blir jeg(Lilly) også sykemeldt noen måneder da jeg skal operere skulderen min. Men så lenge formen er god så kommer jeg mye på besøk.

Så idag har Lotte begynt på Kleivå for en periode. Lotte har vært hos oss noen fredager litt i høst, men nå skal hun jobbe 90% hos oss.

Så nå er personellet på Kleivå slik:

Bodil 100% konstituert ped.leder

Neda 100% miljøveileder

Ann Elin 100% barne og ungdomsarbeider

Timea 60% assistent

Lotte 90% assistent

Så får vi håpe at vi er ferdig med sykdom for en periode for det ble en sykdomsfylt siste del av året. 


I romjulen slår Rudlå og Kleivå seg sammen på Kleivå.

på grunn av ferieavvikling og sykdom så kommer det til å være litt vikarer inne.

Onsdag: 07.30-14.50: Ann Elin
               08.00-15.30: Patrycja(vikar)
               08.30-16.00: Vibeke(Rudlå)
               09.00-16.30: Timea

Torsdag: 07.30-14.50: Ann Elin
               08.00-15.30: Patrycja(vikar)
               08.30-16.00: Lisa(vikar)
               09.00-16.30: Vibeke(Rudlå)

Fredag: 07.30-14.50: Timea
              08.00-15.30: Patrycja(vikar)
              08.30-16.00: Lisa(vikar)
              09.00-16.30: Silje(Rudlå)

Og i disse sykdomstider så kan det skje forandringer, hvis noen blir syke. Hvis noen skal ha ferie som de ikke har opplyst om eller barna blir syke så er det flott om dere gir beskjed så fort som mulig. Skriv en melding på mobilen eller legg inn fravær i Vigilo, dette kan gjøres hele døgnet.

 


Vi har ett veldig kaldt gulv på kleivå og så og si alle barna på kleivå elsker å ta av seg sokkene og når de da ikke har strømpebukse på så blir de veldig kalde på beina. Det er også godt å ha på strømpebukse når vi skal ut for da blir det ikke ett åpent gap mellom sokker og bukse under dressen, og da blir barna kalde. Så vi anbefaler at alle barn har strømpebukse på om vinteren.

Ett annet tips, som noen allerede gjør, er å ha varmeflaske i vognen. Det kan også bare være en stor brusflaske. Fyll den på med varmt vann om morgenen, det kan også gjøres i barnehagen før dere går. Å legg den nedi posen, for når barna da skal legge seg så er det godt og varmt i posen.

På tirsdag skal vi på tur til byen å se på julelysene, alle må derfor være i barnehagen senest kl.08.45.

På onsdag er det lysfest, se invitasjon henger på døren. Den starter kl.08.00, alle barn som skal være med må leveres senest kl.07.45 ferdig påkledd ute, skal barna ikke være med så må de leveres etter kl.08.30. Vi tar ikke imot barn mellom kl.07.45-08.30. Vi spiser frokost etter festen,så lurt om barna får en liten matbit før de kommer da frokosten blir litt senere denne dagen. Dere foreldre er velkommen til å stå å se på.

På fredag skal vi ha nissesamling, da kommer nissen på besøk. Mer info kommer i uken.

Ha en fin helg🎄🎅🤶


Nylig fikk ett barn hos oss en lillesøster, hun ble født prematur og er dermed veldig utsatt hvis hun får enkelte sykdommer, som for eksempel RS-viruset. Derfor er det veldig viktig at dere gir oss beskjed hvis noen har mistanke eller fått påvist RS viruset slik at vi får informert denne familien slik at de kan gjøre tiltak for å unngå dette viruset.

En regel kan være at hvis ett barn er dårligere enn en vanlig forkjølelse så informerer dere barnehagen om dette så kan familien selv ta avgjørelsen om hva de vil gjøre.

Veldig flott om dere også gir beskjed hvis noen av barna har influensa eller corona, slik at vi kan videreformidle dette.