Informasjon om Kvaleberg-barnehagene

Fra 01.01.2020 ble Kvaleberg barnehage og Sandvikveien barnehage organisert i en virksomhet som fikk navnet Kvaleberg-barnehagene. Vi har felles lederteam bestående av virksomhetsleder Monica Kapstad og avdelingslederne Kristin M. Feyling og Elisabeth R. Barmen. Barnehagene er plassert i Hillevåg bydel, og ligger i et industriområde som i tillegg til mange spennende bedrifter også har flotte turområder i skog og ved sjø. 

I løpet av 2025 vil også den nye Tinnfabrikken barnehage bli en del av vår virksomhet. Den bygges i Storhaug bydel, nærmere bestemt Lervig, og vil bestå av 6 avdelinger. 

Barnehagenes åpningstid er 7.30 - 16.30. Vi har åpent hele året bortsett fra offentlige helligdager og fem planleggingsdager.  Jul- og nyttårsaften, samt onsdag før skjærtorsdag stenger vi kl. 12:00. 

Vår visjon er En trygg start
I Kvalebergbarnehagene er vi opptatt av at alle ansatte skal ha en felles forståelse av visjonen en trygg start. Verdiene varm, tydelig og tilgjengelig beskriver hvilken kompetanse og praksis vi skal ha for å gi barna en trygg start i barnehageårene.  
Alle ansatte i Kvalebergbarnehagene skal strebe mot å være en autoritativ voksen. Det betyr at de har en god balanse mellom å være varm og tydelig. Den voksne tar ansvar for relasjonen og skal alltid være større, sterkere, klok og god.

Økt kompetanse og felles forståelse hos alle ansatte skal gi en vedvarende endring av praksis og et kvalitativt godt barnehagetilbud.  Vi har derfor fokus på systematisk kompetanseheving av alle ansatte.