Vardåsveien 67 4637 Kristiansand
30310102030405
27280102030405
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Benytt følgende tlf.nr. når du ønsker å komme i kontakt med personalet på avdelingene:

Blåbærtua : tlf. 91 53 51 79

Tusenfryd  : tlf. 48 11 31 54

Fantastisk fin karnevalfest med flotte barn.

Nå har vi heldigvis hatt snø en periode og det har gjort at det har vært kjempegøy å være ute å gå på ski og renne på akebrett.

Her er noen bilder av glade og fornøyde barn som elsker snø!

-spennende besøk, med musikk og sang

Søknadsfrist for hovedopptaket er 1. mars hvert år. Søknader som sendes inn etter fristen er med i løpende opptak, etter at hovedopptaket er avsluttet.

..... er vennskap og gode relasjoner

Hvis vi spør barn om hva som er det viktigste i barnehagen så svarer de at det er å ha noen å leke med. Det å ha én eller flere vennerelasjoner er en viktig del av barnehagelivet. Venner bidrar til tilhørighet, meningsskaping, trivsel, humor og ikke minst glede.

Å bli invitert til samling i kirka før vi jul er tradisjon og hører julen til. Mange mammaer og pappaer kom også for å være med og det er veldig hyggelig.

Det store barnehagekoret på Søm sang, de var kjempeflinke. Vi skjønner at de har øvd masse på dette. Etterpå fikk vi se på den flotte julekrybba.

Før vi begynte på hjemveien spiste vi nistepakka vår, kroppen trengte å få litt nye krefter.

Mange smånisser var på plass i barnehagen på fredag. Grøt hører med på en dag som dette, for det er noe nisser liker veldig godt.

I hele desember har det vært en nisse på barnehagen som har gjort de underligste nissestreker. Det har vært spennende å komme på morgenen for å se hva han har funnet på. En dag så vi han utenfor barnehagen men ellers har han vært her etter at vi er gått hjem. Også denne dagen hadde han vært her for på utebua hadde han mistet lua si. Tror han har veldig mye å gjøre for tida. Vi fikk brev i posten om at han hadde gjemt en sekk med noe godt i som vi måtte finne. Spennende.......

Tirsdag 13. desember hadde vi tradisjonen tro julefrokost der søsken og foreldre er invitert. Vi er veldig glade for at mange tar seg tid til å komme, dette er en hyggelig sammenkomst før jul.

Luciatoget, der Maxi barna er utstyrt med lys og hvite kapper og Lucia sangen synges er ett vakkert syn.

Nå lanserer Bufdir nettstedet foreldrehverdag.no der foreldre kan finne faglig kvalitetssikret informasjon om hvordan dere kan forstå barnet deres bedre. Målet er å gi foreldre inspirasjon, tro på egen omsorgsevne og bidra til å styrke samspillet i hverdagen. Nettstedet tar utgangspunkt i det anerkjente veiledningsprogrammet ICDP (International Child Development Program) og er utviklet i samarbeid med fagfolk.