Vardåsveien 67 4637 Kristiansand
02030405060708
30310102030405
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Benytt følgende tlf.nr. når du ønsker å komme i kontakt med personalet på avdelingene:

Blåbærtua : tlf. 91 53 51 79

Tusenfryd  : tlf. 48 11 31 54

Vi ønsker alle barn og foreldre en GOD SOMMER.

Vi vil gjerne minne dere om kommende  planleggingsdag:

Mandag 25.6.18.

Da er barnehagen stengt!

Det nærmer seg sommerferie. Vi trenger å vite om ditt barn tar ferie utover de ukene barnehagen er stengt. Dette for å kunne sette opp riktig bemanning i forhold til antall barn. Kommunale barnehager har stengt 3 uker i juli, uke 28-29-30. Juli måned er betalingsfri.

Liste som henger i garderoben bes fylles ut innen 4. juni

For de barna som begynner på skolen :

Barnehageplassen avsluttes automatisk 31. juli for de barna som skal begynne på skolen.   Dersom du ønsker at ditt barn skal benytte plassen onsdag 1.aug, torsdag 2.aug, fredag 3. aug. må det betales ekstra for disse dagene. Dette må barnehagen ha beskjed om slik at sluttdatoen kan forlenges!!

Det er blitt tradisjon at vi setter poteter i barnehagen. I går jobba vi skikkelig med å kjøre jord og få potetene satt.

Nå gleder vi oss til å se de spire og gro og forhåpentligvis får vi god avling !

Heldige er vi........ for de siste dagene har vi fått mange nye leker til barnehagen. Dette er kjøpt for pengene vi fikk etter arrangementet sammen med Fritidsetaten.

Vi har blant annet fått nye fotballmål, hoppetau, baller, strikk, spill, store dyr til sandkassa, balansebom, telt til ute- og inne lek..... og i tillegg er noen leker bestilt men ikke kommet til barnehagen enda.

Alt dette takker vi dere foreldre for som stilte så villig opp til kakebaking og ikke minst kafevertene :)

Det blir sommerfest for barn i barnehagen, foreldre og søsken torsdag 31. mai.

Egen invitasjon vil komme. Hold av dagen !

I dag har det vært fullt hus og stormende jubel på Randesund bydelshus. Baldrian og musa er kjempegøy for barnehagebarn.

Barnehagen hadde ansvar for kafesalget. Mange fantastiske kaker og masse gjærbakst gjorde at på to timer solgte for kr. 5500.

Vi ønsker å takke alle dere supre foreldre som har bakt, uten dere hadde vi ikke fått dette til ! Og med knallgod innsats bak disken av Inger, Eirunn og Bente kan vi nå ut å handle leker, bøker og spill. Barna i barnehagen har noe å glede seg til

TUSEN TAKK FOR INNSATSEN ALLE SAMMEN!

Barnehage /Skole /SFO inviterer alle foreldre til skolestartere august 2018 til et felles møte angående overgang mellom barnehage-skole-SFO, mandag 26.2.18 kl. 19.00- ca 20.00 på Solkollen barnehage. Foreldre som har barn som sogner til andre skoler er også velkommen.

Vi kommer til å informere om hva barnehagen vektlegges frem til skolestart. Skolen skal si noe om skolestart, samarbeid og forventninger.Dere utfordres til å komme gående eller syklende til møtet, grunnen lite parkeringsmuligheter.

Se vedlegg invitasjon.

I siste uke ble det klippet gullmedaljer og OL ringer, så de var klare til den den store dagen.

Og i dag var det den store vinterferie OL dagen. Klokken slo 10.00 og alle fikk på seg vester med nummer og så møttes vi ute på vår festkledde lekeplass til en liten velkomst. Hva skulle skje nå??

Andrea klippet over Startbåndet og da var konkurransene i gang. Skiskyting, aking og skirenn, med etterfølgende medalje og diplom utdeling.

Til slutt var det en velfortjent pølsefest.

Tur-dagen denne uka gikk til akebakken. I helga kom det nok snø til at det var supert å renne på akebrett.

Jo flere turer vi hadde jo raskere gikk det, og det ble ganske mange turer opp og ned bakken.....utrolig gøy !.