Vågsbygdveien 63 4622 Kristiansand Vis på kart
mtotfls
01020304050607
29303101020304
På tirsdagene har vi grupper. Da deler vi barna inn i 3 og jobber med ulike ting. Det er i hovedsak temaet vi jobber med, men det kan også være andre ting. Bildene i dag viser den ene gruppa som jobber med matematikk (sortering, telling og størst/minst), mens den andre gruppa jobber med skinnvotten (de slo seg sammen da de var bare 4 barn)

Ønsker din familie å kaste mindre mat og inspirere andre til det samme? Her har dere sjansen!

I dag var det meldt veldig dårlig vær, så vi avlyste Bragdøya og dro heller på en tur til Storenes. Det er vi veldig glade for at vi gjorde, for det blåste godt når man kom på de litt mere åpne plassene. Ungene ble litt skuffet da vi ikke skulle til Bragdøya, for de hadde veldig lyst på bål! Så da fant vi ut at vi kunne jo lage bål på Storenes. Og det var veldig gøy! På Storenes fikk de klatret på fjellet og lekt sammen. Det blåste en del der, så vi dro tilbake til barnehagen etter et par timer, og fikk lekt en del i barnehagen også før vi gikk inn til andre måltid!

I november hadde vi tema "farger", og endelig kan vi dele litt bilder med dere fra aktivitetene vi holdt på med :-) Den ene aktiviteten heter boblemaling og den andre klinkekulemaling. Taskekrabbene var med på boblemaling, mens strandkrabbene var med på klinkekulemaling. Her fikk de oppleve nye og spennende måter å male og blande farger på. Resultatene ble så fine at vi valgte å bruke de som julegaver til dere foreldre :-)

Rett før jul hadde vi lyst til å gjøre noe som ikke var typisk jul. Siden det ikke ble Bragdøya, ville vi heller bruke kroppen vår på Piren og leke med putene. Vi delte gruppa inn i 2 og storkoste oss!!! Noen av bildene er litt uklare, men det er fordi de hopper og leker.

Desember har vært en fin måned med juleforberedelser, lek, sang, juleaktiviteter av ulike slag og litt ekstra kos! Her er noen bilder fra Krabbe :-)

Hei alle sammen!

Vi minner om at det er planleggingsdag tirsdag 2. januar, og barnehagen er da stengt.

Vi holder åpent i romjula for de barna som er påmeldt.

God jul til alle!

I dag var vi alle klare for julegudstjeneste i Vågsbygd kirke. Etter gudstjenesten var vi invitert til å spise nistemat , saft, pepperkake og mandarin fikk vi også.

I dag har skoleklubben vært på juleverksted hjemme hos ei førskolejente.

Vi pakket sekken og la i vei oppover bakkene. Da vi kom fram fikk vi servert deilig grøt, og skal si den smakte godt etter den lange gåturen. Så var det tid for juleverksted. Vi hadde ulike stasjoner, der vi kunne lage julekurver, lage julelenker, marmorere julekuler eller bake pepperkaker. Alle barna fikk prøve alt. Så var det lek på loftet. Alltid spennende og gøy å få være hjemme hos noen og få prøve deres leker. Etter masse lek og prøvesmaking av pepperkakene var det tid for å kle oss igjen og ta fatt på hjemturen.

Tusen takk for oss vi har hatt en super dag.

Her kommer bilder fra julebordet i dag. Det kom mange flott kledde barn i barnehagen! De voksne hadde også pyntet seg litt ekstra:-) Stemningen var god med både lek, dansing, synging og ikke minst helt fantastisk nydelig mat:-) Tusen takk for et supert julebord!