Meny
Velg avdeling Forside
Vågsbygdveien 63 4622 Kristiansand Vis på kart
Telefon: 38 11 37 20 Faks: - Send oss e-post
Redaktør: Helle Schiøtz
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mars 2018><<
mars 2018
mtotfls
26272801020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
26272829303101
02030405060708
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Idag fikk vi besøk av menighetspedagog Siv Elise og kateket Sigurd fra Vågsbygd kirke i barnehagen. De formidlet påskehistoriene for 2015-barna på Krabbe og Makrell. Her kan dere se bilder fra opplegget :-) 

I dag har vi hatt en fin dag med mye utetid i strålende sol og god temperatur! Ettermiddagen ble brukt til å bygge lego på plattingen, lek med fallskjermen og lek i snøen. Til 1.måltid lagde Dung fiskeburgere som vi koste oss med, det smakte veldig godt! Riktig god helg til alle :-)

Etter ønske fra barna, dro taskekrabbene i dag på aketur til Storenes (heia bak parkeringsplassen). Det var fint å få en liten tur ut av barnehagen igjen, etter uker med mange minusgrader og mye vær :-)

Endelig kom vi oss ut på en liten tur! Vi tok med rompeakebrettene og dro til Storenes. Der fant vi oss en perfekt bakke hvor vi kunne ake. Det ble mye latter og mye gøy, bildene snakker for seg selv!

På tirsdag var 2014-2012 barna sammen og hadde dramatisering av Skinnvotten sammen med studentene. Det var veldig gøy og vi måtte gjøre det flere ganger.

Tirsdag var det gruppedag, og 2015 barna var med Dung og Emine ut for å male. De hadde lyst å male på snøen, og tok på seg malefrakker og hadde med maleskrin. Det var veldig spennende, og ekstra spennende å vise det til de andre når de også kom ut.

Etterpå ble det tid til en aketur!


Her er bilder fra noe av det vi har drevet med på Krabbe denne måneden :-)


Siden det er meldt så kaldt vær og mye vind utover i uka måtte vi i går bare hive oss rundt og arrangere Bragdøya OL mens været fremdeles var på vår side.

Først hadde vi offisiell innmarsj. Alle var utstyrt med flagg, og vi marsjerte inn på Ol arenaen mens de voksne klappet for oss. Så var det utdeling av startnummer. Alle fikk sitt eget tall på brystet og det er stor stas. Etterpå hadde vi litt oppvarming, og alle måtte legge hånda på hjertet sitt og love å gjøre så godt de kan. Så kunne lekene starte. Veldig god innsats fra alle mann. Vi hadde lagd en hinderløype med mange poster, og de fleste tok denne runden utallige ganger.

Etter ei hard OL økt var det tid for å avslutte lekene. Vi samlet oss på nytt rundt OL ringene og sang Ol floka, og takket for lekene før vi trakk bortover til bålet der varme pølser ventet. Og jammen får man matlyst av masse fysisk aktivitet..... GODT JOBBA !!!

Medaljesermonien blir som i det ordentlige OL- en annen dag


I formiddag lekte vi oss med Mini-Røris på Krabbe. Det var gøy for både små og store :-)

På mandag tok vi turen til gymsalen for å "trene" litt. Vi har funnet ut at alle OL utøvere nok sannsynligvis har lekt og trent en del i gymsaler opp igjennom, og det samme gjør vi. Vi lagde en tarzanløype der vi ikke skulle  trø på parketten. Her fikk vi jobbet godt med hele kroppen. Noen holdt på i denne løypa i det uendelige, runde etter runde.... Etterpå var det fotballspilling, bowling, landhockey , hopping på tjukkas og løping. Til slutt avsluttet vi med leken "å nappe hale".

Etterpå smakte det fortreffelig med litt mat og drikke, før vi vendte nesa hjem igjen til barnehagen.