Jegergata 14 4616 Kristiansand
Telefon: 38 10 34 10 Send oss e-post
Redaktør: KHW

Høsten 2018 tar vi i bruk IST Direkte som kommunikasjonsverktøy mellom foresatte og personale i barnehagen.

Foresatte skal her melde: Ferie- og sykefravær, vedlikeholde kontaktopplysninger og -personer, sende meldinger med enheten, få informasjon fra enheten.

IST Direkte er webbasert og foresatte logger seg inn på en webside enten man bruker PC, nettbrett eller smarttelefon.

Nettadresse for foresatte (logg inn med ID-porten): www.kristiansand.direktebhg.no

Inne på siden kan du lage brukernavn og passord.

Utførlig brukerdokumentasjon er lagt ut som en lenke på forsiden.

Sjørøverfest i barnehagen!

I dag var hele barnehagen invitert til en aldri så liten markering av Cafè Generalen!

Vi var så heldige å få se forestillingen "Baldrian og musa på tur", mens vi spiste is!

Det var en deilig dag i barnehagen!

Velkommen til sommerfest i barnehagen, torsdag 21.juni kl.16.00-17.30!

På menyen er det koldtbord! Alle tar med litt mat hver, og barnehagen ordner med drikke!

Det blir også litt sang av barna i barnehagen!

Hele familien er velkommen! Husk å se liste for påmelding i garderoben!

Ved dårlig vær tar vi festen inne!

I dag fikk barnehagen besøk av brannbilen og Flambært!

Dere finner årsplanen for neste barnehageår i spalten til høyre. Den vil ikke bli trykket opp, men kan leses eller lastes ned fra hjemmesiden vår.

Dager hvor barnehagen er helt eller (delvis stengt - onsdag før påske).

14. august (planleggingsdag)

20. oktober (planleggingsdag)

25. desember (1. juledag) 26. desember (2. juledag) 1. januar (1. nyttårsdag) 2. januar (planleggingsdag)

28. mars åpent til kl. 12:00