Publisert: 23. oktober 2024 | Sist endret: aldri | Forfatter: Maren Abrahamsen

Besøk av Geitmyra matkultur senter

Vi har vært så heldige å fått besøk av Geitmyra matkultursenter. Førskolebarna sto for maten og alle i barnehagen fikk smake. De tok oss med på en spennende opplevelse der vi lagde god, sunn og fargerik mat sammen. På menyen var ovnsbakte rotgrønnsaker, hjemmelagde fiskepinner av sei og yoghurt dressing. Det ble et nydelig måltid, det falt i smak hos de fleste men alle smakte på noe.

Vi lærte to nye knivgrep; tunell grepet og klo grepet. De var kjempe flinke til å kutte og skrelle råvarene. Vi lærte også litt fakta om Seien blant annet at den puster med gjeller og ikke lunger slik som vi gjør, den var kald og klissete å kjenne på! 

Tusen takk til geitemyra for en lærerik og smakfull formiddag!