Vel avdeling Framside

17. november 2017

02. januar 2018

30. april 2018

Vi vil med dette ønske alle foreldre/ foresatte velkommen til foreldremøte i barnehagen

dato: 03. oktober 2017

tidspunkt: kl.19.30-21.00

Steingarden barnehage er ein kommunal barnehage som åpna for drift i 1995. Barnehagen er ein heildagsbarnehage for 38 barn i alderen 1-6 år kor nokre plassar deles etter behov.

Barnehagen har eit felles lekeareal fordelt på eit stort aktivitetsrom og 7 grupperom. I tilegg til dette er det kjøkken og 2 atskilte basar med vindfang, garderobe, stellerom og toalett/bad. Personalet har egen avdeling. Grupperommene er berekna for ulike aktiviteter. Det er eget rom for byggelek, tegne/maleaktiviteter, sløyd, sand/leirelek, rollelek, lese/spill og grovmotorisk lek. I aktivitetsrommet er det scene for musikk/drama-framvisninger.

Utforminga av det fysiske miljøet i steingarden barnehage er utradisjonelt, men bygger på ein bestemt tanke om å framelske skapargleden hos barn og tilrettelegge for eit allsidig og aktiviserande lekemiljø.

Vi legger vekt på å skape ein god atmosfære som er preget av trygghet og samhørighet for så vel voksne som barn. Steingarden barnehage skal fungere som ein enhet kor alle barn og voksne tilhører eit større fellesskap med felles ansvar for virksomheten