Vel avdeling Framside
Åpningstid
7.00-16.30
Vervarsling frå yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Det viktigste av det viktige- Vi skal ruste barn til å takle livet!

Orre barnehage er ein kommunal barnehage som ligger på Pollestad i Klepp kommune.

Vi som arbeider her arbeider under "paraplyen": Det viktigste av det viktige- vi skal ruste barn til å takle livet!

For oss som arbeider her handler det om å se og ta vare på alle de magiske øyeblikkene vi har sammen med barna og foreldrene her i barnehagen vår.

Vi minner om at det er planleggingsdager her i barnehagen

torsdag 15.11.18 og fredag 16.11.18

og at barnehagen er stengt disse dagene!

Håper alle får en flott langhelg!

Fra i dag har vi åpnet en liten bibliotekfilial her i barnehagen. Her kan barn og foreldre låne bøker. På barnas avdelinger ligger det lister der en fører på hvilken bok en har lånt. Vi har bestilt inn noen nye bøker til biblioteket, men disse er ikke kommet til barnehagen enda.

Håper mange benytter seg av tilbudet!

Vi minner alle foreldre på å lukke porten og henge på kjettingen kvar gong de har gått gjennom den.

Vi oppfordrer alle til å stoppe motoren på bilen når de er inne å leverer eller henter barn.