Vel avdeling Framside
Åpningstid
7.00-16.30
Vervarsling frå yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Det viktigste av det viktige- Vi skal ruste barn til å takle livet!

Under her finner dere viktig informasjon om hvilke avdelinger som er i bruk i hvilke uker.

Dere finner også en plan for sommerbarnehagen, slik at dere kan se hvilke aktiviteter som er tenkt gjennomført de ulike dagene.

Da nærmer det seg sommerferie for mange av oss, og vi vil nytte anledningen til å takke for godt samarbeid og mange kjekke øyeblikk sammen med store og små i Orre barnehage barnehageåret 2017/2018

...vår dyktige medarbeider Kristine Hilland Bø med meget godt besått på fagprøve som Barne- og ungdomsarbeider!!!

No er sola begynt å bli ganske sterk og barna treng solkrem. Vi ber om at de tek med solkrem som kan ligge i barnehagen, slik at alle barna får den solkremen som de foreldre ønsker dei skal ha.

Vi ber og om at de på dagar med sol, smører borna om morgonene før de kjem i barnehagen. Då får solkremen tid til å trekke inn i huda før vi går ut. Så smører vi eit nytt lag midt på dagen.