Vel avdeling Framside
Åpningstid
7.00-16.30
Vervarsling frå yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Det viktigste av det viktige- Vi skal ruste barn til å takle livet!

Orre barnehage er ein kommunal barnehage som ligger på Pollestad i Klepp kommune.

Vi som arbeider her arbeider under "paraplyen": Det viktigste av det viktige- vi skal ruste barn til å takle livet!

For oss som arbeider her handler det om å se og ta vare på alle de magiske øyeblikkene vi har sammen med barna og foreldrene her i barnehagen vår.

Det blir foreldremøte og kveldsmat her i barnehagen onsdag 26.9.18 kl 19.00-20.00.

Alle foresatte skal ha fått Mail om dette tidligere, men dersom noen ikke har fått mailen, så er det fint med en tilbakemelding.

Påmelding til foreldremøte til: Trine.vika.tengesdal@klepp.kommune.no

Denne uka er det Brannvernveke her i barnehagen.

Dette innebærer brannøvelser, som vil komme to ganger i løpet av uken.

Brannbilen kommer på besøk på torsdag kl 10.00, så vi håper alle barna er på plass før den tid.

Fredag blir det aktivitetsdag uke!

I dag skal alle foresatte ha fått mail fra meg, men jeg får veldig mange i retur pga feil i mailadressene! Dersom du som foresatt ikke har fått mail fra meg i dag, så er det flott om du sender en mail til: trine.vika.tengesdal@klepp.kommune.no slik at jeg får ryddet opp i mailadressene som jeg har lagret.

På forhånd takk for hjelpen!