Vel avdeling Framside
Åpningstid
7.00-16.30
Vervarsling frå yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Det viktigste av det viktige- Vi skal ruste barn til å takle livet!

Orre barnehage er ein kommunal barnehage som ligger på Pollestad i Klepp kommune.

Vi som arbeider her arbeider under "paraplyen": Det viktigste av det viktige- vi skal ruste barn til å takle livet!

For oss som arbeider her handler det om å se og ta vare på alle de magiske øyeblikkene vi har sammen med barna og foreldrene her i barnehagen vår.

Vi minner om at fredag 18.5.18 er det planleggningsdag her i barnehagen, og vi ønsker alle en flott langhelg, og velkommen tilbake til barnehagen tirsdag 22.5.18

Orre barnehage skal tradisjon tro delta i barnetoget her på Orre 17.mai. Oppmøte til barnetoget er på Orre skule kl 10.15. Barnehagen skal gå langt fremme i toget, så bare se etter barnehagen sin fane! Barna har øvd på å gå i tog i dag, og det var stas.

Vi ønsker alle en flott 17.maifeiring, en fin lang helg og ønsker velkommen tilbake i barnehagen tirsdag 22.5.18 (18.5.18 er barnehagen stengt pga planleggningsdag)

...vår dyktige medarbeider Kristine Hilland Bø med meget godt besått på fagprøve som Barne- og ungdomsarbeider!!!