Fjogstadvegen 9 4352 Kleppe
30310102030405
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

VELKOMMEN TIL OSS!

I Lyngmarka barnehage skal du bli møtt av en varm og grensesettende voksen. Vi ønsker å være AUTORITATIVE i møte med barn.

Vi ser på relasjonsbygging som viktig fordi sosial kompetanse er grunnleggende for å kunne føle glede, trygghet og mestring i eget liv.

Fra uke 25 og ut barnehageåret har vi felles sommerplan og aktiviteter for hele barnehagen.

Månedsplan for juni ligger nå ute på hjemmesiden. Se vedlegg på høyre side under fanen "diverse dokumenter" på din respektive avdeling.

Et lite utvalg tilbakeblikk fra februar, mars og april.

Dette betyr at ALLE barn MÅ ha egen solkrem stående i innergarderoben (merk med navn!).

Månedsplan for februar er nå blitt lagt ut på hjemmesiden, se vedlegg på høyre side under fanen "Diverse dokumenter".

Den vil også bli hengt opp i garderobene.

Ta kontakt dersom noe er uklart.

Månedsplan for desember er nå blitt lagt ut på hjemmesiden, se vedlegg på høyre side under fanen "Diverse dokumenter".

Den vil også bli hengt opp i garderobene.

Ta kontakt dersom noe er uklart.

Sommerbrev er nå blitt lagt ut på hjemmesiden, se vedlegg på høyre side under fanen "Diverse dokumenter".

Det vil også bli hengt opp i garderobene.

Ta kontakt dersom noe er uklart.

Det blir avslutningsfest i barnehagen for RØD gruppe Tirsdag 23. Mai - Kl. 17.00 - 18.30. Her vil det bli servert varm mat, drikke og litt snacks.

Hvis mor\far ønsker å være tilstede og se << Avslutningssermonien >>, får de lov å komme inn i barnehagen fra KL. 18.10.

Hilsen Thomas, Veronica, Siv Tove og Kamilla

Det begynner å bli varmere ute og det er herlig å leke i solskinnet.....

Vi ber dere om å huske på følgende:

Barna trenger egen solkrem for å unngå solforbrenning. Vi setter stor pris på beskjed dersom du har glemt å smøre barnet ditt med solkrem på morgenen.

Solbriller/ solhatt/ caps kan være godt å ha for å beskytte hodet og øyne.

Vannflaske til varme dager for å slukke tørsten.

Merk ALT utstyr med navn!

Månedsplan for mai og juni er nå blitt lagt ut på hjemmesiden, se vedlegg på høyre side under fanen "Diverse dokumenter". Den vil også bli hengt opp i garderobene.... Ta kontakt dersom noe er uklart.